Marimea chiar conteaza la fertilitatea barbatilor, dar nu asa cum crezi

07-04-2011 12:10


barbat

In privinta fertilitatii masculine lucrurile nu sunt inca pe deplin cunoscute si cercetatorii inca descopera semne diverse. S-a zis ca marimea conteaza, dar s-a explicat recent ca nu despre "acea marime" este vorba.

Cruciala pentru fertilitatea barbatilor este lungimea partii dintre anus si scrot, potrivit Environmental Health Perspectives. Intr-un experiment unic si care a durat aproape un an, cercetatoarea Shanna Swan de la Universitatea Rochester a masurat 126 de barbati tineri, nascuti dupa 1987. Descoperirea a fost ca distanta medie dintre scrot si anus a iesit de 2 inci (adica aproape 5 centimetri). Iar partea interesanta abia acum urmeaza: nu e bine deloc daca va doriti copii si daca aceasta distanta este mai mica de atat.

Shanna Swan si echipa ei spune ca barbatii care o au mai mica de atat - distanta desigur - sunt de 7,3 ori mai slabi producatori de sperma decat colegii de experiment. In plus, lichidul lor seminal nu este atat de fertil ca la ceilalti care aveau distanta dintre scrot si anus mai mare de 5 centimetri. Interesant, nu? Si acum, doamnelor, puneti-va pe facut masuratori!

Cu barbatiile la masurat. HARTA mondiala a penisurilor

Harta mondiala a marimii sanilor. Vezi cat de dotate sunt romancele

HARTA. Gaura de ozon este deasupra Ucrainei. Radiatiile UV produc arsuri

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO