FOTO. El este barbatul platit de femei ca sa intretina relatii sexuale. Imaginea lui surprinde

Ultima actualizare: 19-10-2012 00:05
Partener surogat

Terapeutii sexuali discuta cu pacientii, pentru a-i ajuta sa-si identifice problemele de natura sexuala si sa-si imbunatateasca viata intima. Insa unii pacienti vor sa treaca de la teorie, la practica, iar aici intervin partenerii surogat.

In Los Angeles exista chiar o clinica, inca din 1997, care ofera doritorilor astfel de servicii. Fondatorul Shai Rotem spune ca rolul sau este de a ajuta femeile sa inteleaga cum sa creeze relatii sanatoase alaturi de barbati.

La un partener surogat apeleaza in special femeile ala caror probleme fizice sau mentale le impiedica sa aiba o viata sexuala sanatoasa.

"Din ce in ce mai multe femei isi revendica dreptul din nastere de a avea un orgasm, o relatie sanatoasa sau satisfactie sexuala", sustine Rotem.

In cei 14 ani de cariera, el ajutat femei care sufera de afectiunea numita vaginism, din cauza caruia sexul este dureros, femei de 40 - 50 de ani care sunt virgine sau femei care au suferit traume de natura sexuala.

Principalul risc al controversatei terapii este ca pacientul sa se ataseze de partenerul surogat, de aceea trebuie aplicata doar anumitor persoane.

Rotem mai spune ca sedintele sunt bine pregatite si provoaca mai putina neliniste decat in cazul intalnirilor din viata reala, unde orice se poate intampla. Totul incepe cu intersectarea privirilor si exercitii de tinere de mana. Contactul sexual, cand se intampla, are loc mult mai tarziu. Tratamentul dureaza intre trei si sase luni, avand o durata totala de 30-35 de ore.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO