Caz medical uluitor: un barbat traieste FARA INIMA. Cum circula sangele prin corpul lui. VIDEO

Dată publicare: 04-02-2012 13:36
Dată actualizare: 01-11-2012 20:45


barbatul fara inima

In luna martie, anul trecut, Craig Lewis, 55 de ani, era pe moarte, din cauza unei afectiuni rare a inimii. Boala nu permitea instalarea unui stimulator cardiac care sa-i salveze viata.

Insa doi doctori de la Institutul Inimii din Texas au propus o solutie noua, revolutionara – instalarea unui dispozitiv “flux continuu”, care permite circularea sangelui in corp fara puls.

Medicii Billy Cohn si Bud Frazier au instalat dispozitivul dupa ce i-au inlaturat inima lui Craig Lewis. Dupa o zi, pacientul era in picioare si vorbea cu doctorii care l-au salvat.

Cei doi doctori au dezvoltat dispozitivul cu ceva timp in urma si l-au testat pe aproape 50 de vitei. Au inlaturat inimile animalelor si dupa numai o zi acestia mancau, mergeau si dormeau, dar de data aceasta fara o inima care sa le pompeze sangele in trupuri.

Minune medicala in SUA! Povestea fetitei care cantarea doar 300 de grame la nastere, iar medicii nu i-au dat nicio sansa!

Cand starea lui Craig Lewis s-a agravat, a fost dus la spital, iar doctorii au spus ca urma sa moara in urmatoarele 12 ORE.

Pentru ca, oricum, alta sansa nu mai era, sotia barbatului si-a dat acordul pentru instalarea dispozitivului de pompare a sangelui.

Dispozitivul functioneaza, iar acum Craig Lewis este singurul om din lume fara inima. Despre incredibila lui poveste a fost realizat si un documentar.
 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO