Victor Ponta, condamnat sa-i plateasca daune sotului Alinei Gorghiu din cauza unei postari pe Facebook. Ce a scris

Ultima actualizare: 10-04-2017 09:21

Victor Ponta este bun de plata. Judecatoria sectorului 2 l-a condamnat astazi pe fostul premier la plata unor daune catre Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu. Procesul a fost unul civil, nu penal.

Victor Ponta declarase in public ca il suspecteaza pe Isar de coruptie, dar cum nu a probat afirmatiile, acum trebuie sa plateasca. Judecatoria Sector 2 a stabilit, joi, ca fostul premier trebuie sa-i plateasca lui Lucian Isar suma de 20.000 de lei. Decizia instantei nu este definitiva.

"Admite in parte actiunea. Obliga paratul la 20.000 lei daune morale. Obliga paratul la 100 de lei cheltuieli de judecata catre reclamant. Cu apel in 30 de zile de la comunicare”, se arata in decizia Judecatoriei Sectorului 4. ntr-o postare de pe Facebook, din februarie 2016, Ponta spunea ca l-a demis pe Lucian Isar, care ocupa functia de ministru pentru Relatia cu mediul de afaceri, dupa ce a fost informat de serviciile secrete de intentia acestuia de a cere mita de la o firma americana. „In aproape patru ani de activitate ca prim-ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru - Lucian Isar care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania."

In urma acestei postari, Isar a decis sa-l dea in judecata pe Victor Ponta pentru calomnie si i-a cerut 100.000 de lei daune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO