Vasile Blaga: La inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra al PDL

31-05-2013 16:32

Vasile Blaga

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, "guvernul din umbra", sustinand ca acesta nu va fi "desemnat" din biroul sau de catre "unul, doi, trei colegi".

Vasile Blaga a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca PDL a inceput prezentarea, la nivel national, a strategiilor sectoriale ale partidului pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind "profesionalizarea partidului".

"Am inceput in tara prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind profesionalizarea partidului, a institutiilor, a comisiilor de specialitate. In urma activitatii din comisii, la inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra. Dar nu va fi desemnat in biroul meu de unul, doi, trei colegi, ci membrii respectivului guvern alternativ vor fi desemnati in conformitate cu eforturile pe care le-au depus colegii nostri si le depun in continuare in fiecare zona", a spus Blaga.
 

Sursa: 20 Minuten Online

Tags: vasile blaga, pdl,


VIDEO PROTVPLUS.RO