Vasile Blaga, despre plecarile din PDL: Cine vrea sa plece, sa plece acum

22-01-2013 10:05

Vasile Blaga

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, luni, daca stie de parlamentari ai PDL care vor sa plece din partid. "Cine vrea sa plece, sa plece acum", a raspuns liderul democrat-liberal.

Intrebat daca stie despre plecari ale parlamentarilor sai din partid, Blaga a spus: "Nu stiu. Vreau sa va spun un lucru: pana la urma, cine vrea sa plece, sa plece acum. Pentru ca e indiscutabil, niciodata USL nu va mai lua 70%. Nu incap USL-istii care sunt acum in Parlament pe viitoarele liste, ca sa zic asa. Astfel ca, daca au de gand sa plece, sa plece acum", a precizat Vasile Blaga.

Blaga a facut aceste precizari dupa ce a fost intrebat si despre faptul ca parlamentarul PDL Mircea Irimia ar fi spus ca pleaca din PDL la PC.

Vasile Blaga le-a precizat ziaristilor ca a discutat cu acest "coleg" care ar dori sa plece la PC si ca va vorbi si cu presedintele organizatiei Cluj, Daniel Buda. "Am auzit mai inainte, am discutat cu un coleg din Cluj care se pare ca ar dori sa plece la PC, dar o sa mai discut cu dansul in seara asta. O sa discut cu presedintele organzatiei Cluj, domnul Buda vizavi de motivele domniei sale", a adaugat Vasile Blaga.

Deputatul de Cluj Mircea Irimie, ales in Colegiul nr. 8 Turda pe listele ARD la alegerile din 9 decembrie 2012, a demisionat, luni, din PDL si s-a inscris in PC, urmand sa primeasca functii in filiala Turda a PC, dar si la nivel judetean si national.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26