UNPR a preluat partidul lui Dan Diaconescu. Gabriel Oprea vrea 1 MILION de membri de partid pana anul viitor

Ultima actualizare: 02-07-2015 06:56
Gabriel Oprea razand cu steag si semnul Guvernului pe fundal

Partidul condus de premierul interimar a inglobat luni PP-DD, care pana de curand a avut si grup parlamentar.

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat luni fuziunea prin absorbtie cu PP-DD si a aratat ca partidul pe care il conduce este un partid "al usilor deschise", scrie Agerpres.

"UNPR nu a ascuns niciodata faptul ca este un partid al usilor deschise. Toti cei care doresc sa faca politica in interes national si al patriotismului sunt bineveniti in UNPR, indiferent daca au facut politica sau nu, indiferent daca au facut parte dintr-un partid de stanga sau de dreapta", a declarat, luni, Gabriel Oprea, la sediul UNPR.

El a aratat ca fuziunea cu PP-DD a venit ca un lucru firesc, avand in vedere ca majoritatea parlamentarilor PP-DD si-au exprimat, de-a lungul timpului, intentia de a intra in UNPR.

"Vreau sa va spun ca nu au existat discutii despre functii sau despre demnitati, motiv pentru care ii apreciez, pentru ca sunt oameni seriosi, oameni dintr-o bucata. Ne-am inteles imediat, pentru ca vrem sa devenim unul dintre marile proiecte politice ale Romaniei", a mai spus Gabriel Oprea.

El a aratat ca formatiunea sa si-a propus ca, pana la 1 septembrie, in fiecare dintre cele 3.200 de localitati din Romania sa existe organizatii ale UNPR, iar, pana anul viitor, sa existe un milion de membri de partid.

Gabriel Oprea a facut anuntul fuziunii dupa momentul semnarii, luni, a unui acord de colaboarare intre UNPR si Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania.

Scrisoare catre liderii UNPR

Tot luni, Oprea a trimis o scrisoare parlamentarilor si presedintilor de filiale ale partidului in care le cere sa faca ''pasii firesti si necesari'' pentru integrarea in formatiunea politica pe care o conduce a noilor colegi, din PP-DD si FNPR, subliniind ca, mai ales in teritoriu, este nevoie de implicare directa pentru ca relatia de colaborare sa fie pe deplin functionala.

''Uniunea a semnat doua documente pe care le consider extrem de importante: Acordul de colaborare cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania si fuziunea prin absorbtie a PP-DD. Am spus mereu ca UNPR este un partid al usilor deschise. Orice roman adevarat care apara interesul national, care isi iubeste tara si semenii este bine primit in randurile noastre. Am spus, de asemenea, ca noi, la UNPR, avem un principiu: sa nu lasam pe nimeni in urma. Sunt convins ca Acordul de colaborare cu FNPR va da rezultate concrete si benefice pentru pensionari. De asemenea, sunt convins ca la fel de bune vor fi si rezultatele colaborarii cu noii nostri colegi veniti de la PP-DD. Stiti la fel de bine ca si mine ca in acest partid sunt multi oameni gospodari, seriosi si, cel mai important, oameni care nu au pierdut legatura cu cei pe care ii reprezinta'', afirma liderul UNPR, in scrisoarea transmisa.

''Va rog ca in perioada imediat urmatoare sa faceti pasii firesti si necesari intr-o astfel de etapa pentru o integrare cat mai buna a noilor colegi in randurile noastre. Mai ales in teritoriu este nevoie de implicare directa pentru ca relatia de colaborare sa fie pe deplin functionala in cel mai scurt timp. Sunt convins ca stiti foarte bine ce aveti de facut si ca ii veti primi asa cum se cuvine pe toti cei care ni s-au alaturat. Va multumesc pentru eforturile pe care le faceti pentru partid si pentru Romania si va asigur ca, asa cum puteti vedea cu totii, aceste eforturi incep sa dea roade. UNPR, partid al interesului national, partid de patrioti, devine un reper tot mai important pe scena politica. Am incredere in viitorul acestui partid, am incredere in noii nostri colegi si, mai ales, am incredere in fiecare dintre dumneavoastra'', adauga presedintele UNPR, Gabriel Oprea
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
Las Fierbinți
Sezonul 19, Episodul 23

44:57
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!