Traian Basescu si Mircea Geoana si-au "impartit" Aradul!

Ultima actualizare: 20-10-2012 17:31

Aradul a fost pentru o zi gazda primilor doi oameni in stat. Presedintele Traian Basescu si seful Senatulului Mircea Geoana au poposit in vestul tarii. Cu scopuri diferite, insa.

Traian Basescu a mers la targul de la Pancota, a vizitat o fabrica de vagoane si a inspectat lucrarile de pe santierul Autostrazii Arad - Timisoara.

Comerciantii de la piata din Pancota l-au invitat pe Traian Basescu sa guste din produsele lor.

Seful statului a mers apoi la fabrica de vagoane din Arad, unde conducerea i-a prezentat un proiect de construire de tramvaie destinat pietei interne, care va fi implementat din 2010.

Traian Basescu nu a uitat ca a fost ministru al transporturilor si a vrut sa vada si care este stadiul lucrarilor la autostrada Arad - Timisoara.

Spre seara, la Arad au ajuns presedintele Senatului si sotia sa Mihaela. Mircea Geoana a mers direct la nunta unor tineri, a caror poveste l-a impresionat foarte mult.

Pe Ina si Dumitru i-a cunoscut in Italia, unde acestia au muncit din greu ca sa-si intemeieze o familie. In plus, pentru ca fata este din Republica Moldova, Mircea Geoana a ajutat-o sa obtina viza. Incantati, cei doi l-au invitat pe seful Senatului la nunta lor, si au tot sperat ca va veni. Nu mica le-a fost mirarea, insa, cand au vazut ca le-a onorat invitatia.

Cununia religioasa a avut loc la biserica din localitatea Galsa, iar petrecerea va avea loc la un restaurant din Pancota. Mircea Geoana si sotia au hotarat sa ramana si la petrecere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO