Traian Basescu: Ponta a scos mineri dintr-o galerie turistica; l-am felicitat in gand


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 08:42
Categorie: Stiri Politice
Victor Ponta, Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta a scos, duminica seara, un grup de mineri dintr-o "galerie turistica", el mentionand ca l-a felicitat "in gand" pe seful Guvernului pentru fapta sa.

Intrebat de ce nu a mai fost duminica la Rosia Montana, Basescu a raspuns ca a stiut ca va merge premierul. "Pentru ca am aflat ca premierul merge acolo si l-am felicitat", a spus Basescu.

Intrebat cum l-a felicitat pe Ponta, daca nu comunica cu acesta, presedintele a raspuns: "Ei sunt destul de rigizi, nivelul de comunicare a fost anuntat de premierul Ponta mai demult, asa ca nu-mi ramane decat acest mod de a comunica".

Potrivit acestuia, Ponta a reusit sa scoata la suprafata un grup de mineri dintr-o "galerie turistica".

„L-am felicitat in gand...il felicit acum. Va dati seama ca, sa scoti niste mineri dintr-o galerie turistica e o....un efort”, a explicat Basescu.

Minerii de la Rosia Montana, care s-au blocat in subteran de cinci, respectiv trei zile, au iesit din mina, duminica seara, dupa aproape o ora de la momentul in care premierul Victor Ponta a coborat la ei, primul-ministru spunandu-le acestora ca le va aduce Comisia parlamentara.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO