Traian Basescu isi asigura viitorul: si-a reinnoit brevetul de marinar!

28-04-2010 00:00

Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a recunoscut ca si-a reinnoit brevetul de comandant de nava. De ce? Pentru a demonstra tututor ca nu este un politician care ar putea ramane fara serviciu daca pierde alegerile.

Presedintele a facut aceasta precizare in fata sefului Comandamentului Suprem Aliat din Europa, James G. Stavridis, invitat miercuri la Palatul Cotroceni.

"Am vazut in biografia dumneavoastra ca v-ati reinnoit brevetul, e un lucru minunat. Mai este valabil?", a intrebat in debutul discutiilor James G. Stavridis.

Raspunsul afirmativ al lui Traian Basescu a venit imediat, cu explicatia ca nu este "un politician care ar putea ramane fara serviciu daca pierde alegerile".

Curiozitatea sefului Comandamentului Suprem Aliat din Europa nu s-a oprit insa aici. James Stavridis a mai vrut sa stie daca examenul de reinnoire a brevetului a fost ... scris.

"Scris, dar si pe simulator", a raspuns presedintele Basescu.

De altfel, seful Statului a afirmat inca din octombrie 2009 ca vrea sa se asigure..in cazul in care nu va castiga un nou mandat la Cotroceni.

"Am un brevet de comandant de nava, pe care l-am revalidat anul trecut in vara, am pierdut vara cu examenele la centrul de perfectionare. Sunt un om care are o meserie foarte buna, sunt calificat pentru nave de mare tonaj, foarte bine platit, deci nu sunt un somer din politica", a spus Basescu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO