Miscarea Populara a devenit, oficial, partid politic. Fiica presedintelui ar putea intra pe listele de europarlamentari

Ultima actualizare: 02-02-2014 06:57
Elena Basescu, Traian Basescu

Miscarea Populara, aparuta la initiativa presedintelui Traian Basescu, a devenit partid politic.

Iar liderul formatiunii nou infiintate, Eugen Tomac, a anuntat ca portile sunt deschise atat politicienilor, cat si celor care nu au mai fost niciodata membri de partid.

Surse parlamentare sustin ca mai multi deputati si senatori PDL se vor inscrie in cel mai tanar partid din Romania, printre acestia si Elena Udrea. De asemenea, fiica cea mica a presedintelui - Elena Basescu - ar urma sa candideze pentru un nou mandat de europarlamentar tot din partea Miscarii Populare.

Eugen Tomac, presedintele PMP: "PMP va aduna in jurul sau toate vocile puternice si credibile de dreapta. Vom mentine aceeasi linia politica pe care ne-am asumat-o din prima zi, linia politica promovata de presedintele Traian Basescu".

Miscarea Populara este partidul alaturi de care presedintele Traian Basescu si-ar putea continua activitatea politica dupa plecarea de la Cotroceni. De altfel, primii care se vor alatura formatiunii sunt fostii consilieri care au demisionat in urma cu doua zile de la presedintie. Printre ei - fostii ministri Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu si Gabriel Berca.

Eugen Tomac, presedintele PMP: "Orice om politic bine pregatiti este bine venit in PMP daca impartaseste valorile".

Liderul partidului confirma astfel informatiile neoficiale potrivit carora mai multi parlamentari PDL, in frunte cu Elena Udrea, se vor inscrie in perioada urmatoare in Partidul Miscarea Populara. Ba mai mult, sustin aceleasi surse, chiar si fostul lider democrat liberal Emil Boc ar putea sa se alature noului partid.

De asemenea, o mutare surpriza ar putea fi cooptarea fiicei presedintelui, Elena Basescu, care sa candideze din partea Miscarii Populare pentru un nou mandat de europarlamentar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO