Theodor Paleologu, la o reuniune a simpatizantilor PDL: "Votati ologu' si Paleologu!"

Ultima actualizare: 01-11-2012 19:31
Theodor Paleologu

Candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 1, Theodor Paleologu, a declarat, joi, la o reuniune a simpatizantilor PDL, ca nu poate sa le spuna acestora sa fie "paleologii" lui, pentru ca numele sau "e de circulatie mai restransa".

Theodor Paleologu a facut aceasta declaratie la reuniunea PDL de la Palatul Copiilor, in care Sulfina Barbu si-a lansat candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4. La aceasta manifestare au participat toti candidatii PDL pentru primariile de sector, precum si candidatul democrat-liberal pentru functia de primar general al Capitalei, Silviu Prigoana.

Paleologu a spus, la inceputul discursului sau tinut in fata simpatizantilor PDL, ca sta foarte putin la reuniune, deoarece trebuie sa plece la o receptie. "Eu nu pot sa spun ca ilustrul nostru viitor coleg, poate, fiti paleologii mei, ca e de circulatie mai restransa numele meu, insa pot sa spun: votati ologu' si Paleologu! Si, impreuna cu ologu' si Paleologu, votati Sulfina, ca e un soare!", a spus Theodor Paleologu.

Inainte de interventia lui Paleologu, europarlamentarul PDL Traian Ungureanu, care a fost si prezentatorul manifestarii, le-a spus simpatizantilor democrat-liberali ca nu le cere sa fie ungurenii lui sau ai altui Ungureanu, ci sa fie "bucurestenii PDL-ului".

Sulfina Barbu a spus ca ea candideaza pentru Primaria Sectorului 4 pentru ca "cel mai mult pe lumea asta uraste tradarea si tradatorii".
Ea l-a criticat apoi pe actualul primar al Sectorului 4 pentru ca a trecut de la PC la UNPR si invers.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO