Surse: CNCD s-a autosesizat în cazul parlamentarilor care au făcut scandal în șaormerie

Ultima actualizare: 08-07-2020 17:25
Adrian Solomon
Facebook.com

Surse oficiale au declarat pentru Știrile Pro TV că membrii CNCD s-au autosesizat în legătură cu comportamentul deputatului PSD Adrian Solomon, care l-a jignit pe angajatul unui restaurant fast-food care i-a cerut să își pună masca de protecție.

Este vorba despre incidentul care a avut loc luni noaptea într-o șaormerie din Centrul Vechi al Capitalei, când Adrian Solomon şi Irinel Stativă, ambii deputaţi PSD, au refuzat să poarte măști de protecție.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, deputatul Solomon i-a adresat vânzătorului din restaurant mai multe apelative, printre care și: ”Băi, Mustafa” - făcând aluzie la originea turcă a acestuia.

”Băi panaramă, arată-mi cartea verde”, a mai spus parlamentarul.

Eu încercam să mă înţeleg cu un turc care nu vorbea româneşte” - a spus Solomon, ulterior, într-un interviu acordat Știrile Pro TV.

În final, Adrian Solomon s-a ales cu o amendă de 1.600 de lei, iar colegul său - cu una de 1.000 de lei. Pe lângă cele două sancţiuni pentru perturbarea liniştii publice, amândoi au primit ulterior şi câte 2.000 de lei amendă pentru nepurtarea măştii. Sancţiunile au fost acordate în lipsă. 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO