Senatorul Gabi Firea cere ca masina ei de serviciu sa fie cedata celor de la Protectia Copilului

22-01-2013 17:46

Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea vrea sa transfere masina care ii revine, precum si cota aferenta de combustibil din suma forfetara, de la Senat la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Ilfov.

Gabriela Firea si-a motivat gestul aratand ca parlamentarii pot, in masura in care nu le sunt esentiale anumite facilitati, sa renunte la acestea in favoarea altor institutii defavorizate.

"Componenta sociala este prioritatea PSD. Am inteles ca trebuie sa facem economii la buget si, in masura in care nu ne sunt esentiale anumite facilitati, putem sa renuntam in favoarea altor institutii defavorizate", a spus Firea.

Presedintele interimar al PSD Ilfov a precizat, totodata, ca parlametarii din Bucuresti si Ilfov sunt primii care ar trebui sa vina in intampinarea solicitarii primului-ministru Victor Ponta de a participa la efortul de reducere si eficientizare a cheltuielilor.

"Fireste, alti parlamentari, din provincie, nu pot renunta la o cazare decenta si la transport, dar cei din Bucuresti si Ilfov sunt primii care ar trebui sa vina in intampinarea solicitarii primului-ministru de a participa la efortul comun pentru reducerea si eficientizarea cheltuielilor", a declarat Gabriela Firea.

Sursa: Mediafax

Tags: gabi firea,


VIDEO PROTVPLUS.RO