Sa nu se mai planga nimeni! Anca Boagiu zice ca romanii o duc mai bine

06-05-2010 00:00

Anca Boagiu

Cine se plange ca o duce rau in Romania inseamna ca e pe alta lume! Cam asa s-ar putea spune acum, dupa ce vicepresedintele PDL Anca Boagiu a facut cateva declaratii despre situatia actuala a Romaniei.

"Romanii puteau sa o duca mult mai rau. Sper ca in perioada imediat urmatoare sa se simta ca o duc mai bine. De fapt, se si simte ca o duc mai bine. Motive de nemultumire sunt si vor mai fi in continuare. Acum totul depinde la ce ne raportam. Trebuie sa se inteleaga ca bugetele nationale nu sunt un sac fara fund. Exista un plan de redresare economica care trebuie respectat", a declarat Anca Boagiu, citata de Mediafax.

Vicepresedintele PDL a mai avut insa o viziune! Boagiu a declarat ca Romania traverseaza o perioada in care toate fortele politice trebuie sa se uneasca pentru a trece mult mai usor peste criza actuala.

"Totul tine de noi ca depasirea crizei sa se termine cat mai repede", a mai spus Anca Boagiu.

Situatia Romaniei din momentul de fata nu este insa chiar atat de roz, pe cat o descrie vicepresedintele PDL. Presedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a declarat ca la Cotroceni s-a discutat despre negocierile cu FMI si s-au "desenat variantele si alternativele", precizand insa ca vor trebui luate "masuri foarte dure si dureroase".

"Un lucru este clar: avem alternative - ori sa crestem fiscalitatea, ori sa reducem cheltuielile si tot ce tine de cheltuieli. Altfel, nu vom putea tine echilibrul bugetar", a mai spus Marko.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO