Raluca Turcan: Toader îi oferă lui Dragnea garanția că va scăpa de condamnare


Ultimul update: Luni 21 Ianuarie 2019 10:58
Data publicarii: Luni 21 Ianuarie 2019 10:46
Categorie: Stiri Politice
Raluca Turcan

Referindu-se la ordonanța anunțată de ministrul Justiției, Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL spune, că Tudorel Toader îi oferă liderului PSD Liviu Dragnea garanția că va scăpa de condamnarea din Dosarul Referendumului.

”Tudorel Toder îi oferă lui Liviu Dragnea garanția că va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul.

Condamnatul Dragnea a dispărut de la sfârșitul anului trecut într-un concediu prelungit. Se va întoarce din nou în spațiul public românesc imaculat. Va clama victoria în lupta sa împotriva justiției.

Milioane de români care au respectat legile acestei țări sunt umiliți încă o dată. Află acum, în anul 2019, că există oameni mai presus de lege. Învață că există dreptate, dar nu pentru oricine. Văd, din ce în ce mai clar, că există oameni și supra-oameni.

Nu vom abandona lupta pentru democrație, lege și dreptate în România. Le promit asta românilor care, deși sunt acum umiliți de o mână de infractori ajunși să facă legi, cred în această țară și în viitorul ei în Europa", a sris Raluca Turcan pe Facebook.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO