Viorel Hrebenciuc: "La cum arata lucrurile, se va ajunge la o noua suspendare a lui Traian Basescu"


Ultimul update: Miercuri 27 Martie 2013 07:09
Data publicarii: Duminica 24 Martie 2013 12:15
Categorie: Stiri Politice
Viorel Hrebenciuc

Ministrul de Interne, Radu Stroe, sustine ca este inadmisibil ce a facut presedintele Traian Basescu sambata, legat de Conventia PDL, el adaugand: "Trebuie sa ne gandim din nou la suspendare".

Liderul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, duminica, pentru Gandul, ca "la cum arata lucrurile, se va ajunge la o noua suspendare a presedintelui" Basescu, el precizand ca seful statului a incalcat Constitutia prin mesajul publicat dupa Conventia PDL.

Social-democratul a spus ca Basescu a incalcat Constitutia, dar trebuie sa se stabileasca daca a fost o "incalcare grava" a Legii fundamentale.

"Legislatia de anul trecut privind cvorumul de prezenta pentru demiterea presedintelui este inca in vigoare. Exist proiecte de lege in Parlament, dar nu au fost votate. Domnul presedinte Basescu incalca mai repede Constitutia decat reusim noi sa modificam legislatia", a punctat social-democratul.

Radu Stroe:"Trebuie sa ne gandim la suspendare"

"Este inadmisibil ce a facut Basescu", a spus vicepresedintele PNL Radu Stroe, referindu-se la implicarea lui Basescu in Conventia PDL.

"Trebuie sa ne gandim din nou la suspendare", a adaugat el.
Presedintele Basescu a fost prezent sambata dimineata la Conventia Nationala a PDL, la care fusese invitat, si a sustinut un discurs in fata delegatilor.

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata seara, intr-un mesaj video pe Facebook, ca a vazut rezultatul Conventiei PDL si ca "modul cum nu au inteles sa fie democrati" il face sa spuna acum "definitiv si pentru totdeauna" "Adio, Partid Democrat".

Citeste si: Traian Basescu a spus "Adio!" PDL, "definitiv si pentru totdeauna", intr-un mesaj postat pe Facebook

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO