Presedintele Klaus Iohannis va sustine un mesaj in plenul reunit al Parlamentului, pe 9 februarie

02-02-2015 14:06

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a transmis o scrisoare deschisa presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, in care le propune sa sustina un mesaj, in sedinta reunita a plenului celor doua Camere, pe 9 februarie, la ora 16.00.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis luni, o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Valeriu-stefan Zgonea, in care se precieaza ca, in conformitate cu prevederile Art. 88 din Constitutia Romaniei, republicata, doreste sa adreseze Parlamentului un mesaj.

”Va propun ca data prezentarii mesajului in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului sa fie data de 9 februarie 2015, ora 16.00”, se mentioneaza in scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis, transmisa presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului.

Scrisoarea sefului statului vine la cateva ore dupa intalnirea pe care presedintele Klaus Iohannis a avut-o, la Palatul Cotroceni, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, pe tema prioritatilor legislative ale sesiunii parlamentare.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO