Presedintele Basescu a promulgat legile salarizarii si bugetului de stat

29-12-2010 00:00

Traian Basescu

Traian Basescu a promulgat, marti, Legea - cadru a salarizarii si Legea privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice, dar si Legile bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat, marti, decretele de promulgare a Legii - cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si a Legii privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice.

Curtea Constitutionala a decis, marti, ca Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice este constitutionala. De asemenea, Curtea a constatat ca este constitutionala Legea privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice.

CC a respins astfel sesizarile de neconstitutionalitate depuse de opozitie dupa ce motiunile de cenzura initiate in urma angajarii raspunderii Guvernului pe cele doua acte normative au fost respinse.

Mai mult, presedintele a promulgat Legile bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO