Ponta: Lupta anticoruptie a lui Basescu s-a oprit langa Gabriel Oprea


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 15:50
Sursa: Mediafax
Data publicarii: Marti 08 Februarie 2011 00:26
Categorie: Stiri Politice
Victor Ponta

Ponta a declarat ca lupta anticoruptie cu "celebrele tepe din 2004" s-a oprit langa Gabriel Oprea, el sustinand ca, atunci cand USL va ajunge la putere, dosarele Mihaileanu, Flota, precum si cele ale lui Flutur si Falca vor fi judecate corect.

Ponta s-a referit la declaratia presedintelui Traian Basescu privind continuarea "fara menajamente" a combaterii coruptiei si a afirmat: "Lupta anticoruptie, cu celebrele tepe din 2004, s-a oprit langa domnul Gabriel Oprea si alte personaje care urmau sa fie victime ale acelor tepe". El a spus ca atunci cand USL va putea guverna, se va aplica legea corect. "Atunci si dosarul Mihaileanu, si dosarul Flota, si dosarele lui Flutur, ale lui Falca vor fi judecate conform legii, si nu pe criterii politice.

Retorica lui Traian Basescu a avut un singur scop, acela sa incerce sa pastreze o armata PDL-UNPR extrem de speriata si de pesimista, mai ales dupa crearea USL, si de a le spune acestora ca trebuie sa stea uniti langa presedintele Traian Basescu, altfel vor fi ei urmariti cu dosare si vor fi deconectati de la sursele de bani publici", a declarat Ponta.

Basescu: Oricat tipa partidele, lupta anticoruptie continua

Basescu: Nu vom mai lua ultima transa de un miliard de euro de la FMI

 

Sursa: Mediafax Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO