Ponta: Alianta PSD-ACD, gata inainte de luna martie

12-01-2011 00:00

Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat dupa o noua discutie cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, ca alianta PSD-ACD se va putea incheia inainte de luna martie.

Ponta a spus ca a cazut de acord asupra unor principii cu liderii PNL si PC, insa e evitat sa faca precizari, motivand ca doreste ca in urmatoarea perioada sa se consulte cu presedintii de filiale PSD.

"In perioada urmatoare voi discuta cu fiecare presedinte si cu fiecare organizatie judeteana, sa vedem daca exista un consens in partid in acest sens, nu vreau sa afle niciun coleg de al meu din PSD de la televizor ca facem alianta", a afirmat el.

Intrebat daca aceasta alianta se va realiza inainte de luna martie, Ponta a raspuns afirmativ. Intrebat despre principiile acestei aliante, Ponta a raspuns: "Trebuie sa facem cat mai repede ce asteapta oamenii de la noi. Cei carora le taie Boc pensiile acum asteapta solutii de la noi, cei care vad ca nu au bani de benzina asteapta de la noi solutii, cei care se duc cu medicamentele lor la spital asteapta de la noi solutii".

PNL si PC au semnat, oficial, protocolul Aliantei de Centru-Dreapta

Orban, PNL: Cand leul lupta impotriva tigrului, nu cere ajutor sconcsului

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO