PDL solicita USL sa renunte la orice mijloace prin care ar amana o decizie a CC


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 01:03
Data publicarii: Luni 20 August 2012 14:52
Categorie: Stiri Politice
Cristian Preda

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, luni, ca PDL solicita USL sa renunte la orice mijloace prin care ar amana o decizie a CC in privinta referendumului. 

Preda a mai declarat ca PDL nu-i va lasa pe cei de la USL sa triseze si sa introduca confuzie in mintile cetatenilor. El a spus ca PDL tine sa reaminteasca Guvernului ca trebuie sa evite orice modalitate prin care este sporita confuzia in legatura cu derularea consultarii din 29 iunie.

Prim-vicepresedintele democrat-liberal afirma ca din 2004 pana in prezent numarul alegatorilor a variat intre 18,25 milioane si 18,89 milioane. El a adaugat ca la locale au fost 18,53 de milioane de alegatori pe liste, iar la referendum au fost 18,3 milioane de alegatori.

"Orice incercare de a introduce confuzie trimitand date irelevante la CC - cate persoane care si-au pierdut buletinul, la cati le-a expirat buletinul - nu e decat o tentativa de a bloca o decizie a CC pentru prelungirea sederii lui Crin Antonescu la Cotroceni. Solicitam USL sa renunte la orice mijloace prin care ar amana o decizie a Curtii", a mai spus Preda.

El a adaugat ca PDL nu-i va lasa pe cei din USL "sa triseze si sa introduca confuzie in mintile cetatenilor".

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO