PDL organizeaza un miting anti-USL, joi, la ora 18.00, in Piata Revolutiei. Vezi replica lui Ponta

02-07-2012 14:01

Miting PDL

PDL va organiza o manifestatie joi, la ora 18.00, in Piata Revolutiei, la care doreste sa participe cat mai multe organizatii nonguvernamentale si cetateni care doresc sa impiedice anexarea institutiilor statului de catre USL,.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a precizat, dupa sedinta BPN al PDL, ca la manifestatia pe care partidul o va organiza in Piata Revolutiei se va semna o petitie "de salvare a statului de drept" si a institutiilor democratice.

Preda a aratat ca aceasta este prima actiune a noii conduceri a PDL, aratand ca PDL isi doreste ca la aceasta manifestare sa adere toti cetatenii romani care isi doresc ca statul de drept sa functioneze si care vor sa impiedice "anexarea institutiilor statului" de catre USL si Victor Ponta.

"Dorim sa participe cat mai multe organizatii nonguvernamentale, societatea civila si sa semnam cu totii o petitie de salvare a statului de drept", a precizat Cezar Preda.

El a mai spus ca la manifestare vor veni organizatii din tara ale PDL, dar si din Bucuresti si platforme civice, precizand ca PDL se asteapta sa participe peste 3.000 de manifestanti.

VICTOR PONTA: "AM IMPRESIA CA SE FAC DE RAS"

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca are impresia ca PDL se va face de ras organizand mitingul impotriva USL, el sustinand ca democrat-liberalii sunt sunt cei care au incalcat toate legile, inclusiv Constitutia si au distrus statul de drept.

"Daca ei organizeaza o manifestatie publica impotriva noasta, e dreptul lor, sunt in opozitie si e foarte bine. Daca vorbesc insa, totusi, de statul de drept, cei care au incalcat si au distrus statul de drept si au incalcat toate legile, si Constitutia Romaniei, si si-au batut joc de romani, sunt cei de la PDL. Nu cred ca cineva a uitat asa peste noapte lucrul asta si am impresia ca se fac de ras", a spus Ponta.

Sursa: Mediafax

Tags: cezar preda, pdl,


VIDEO PROTVPLUS.RO