PDL Iasi: Nu Boc e vinovat pentru scorul din alegeri, el a salvat onoarea, altii au stat dupa copac

Ultima actualizare: 18-09-2012 03:03
Dumitru Oprea

Liderul PDL Iasi, senatorul Dumitru Oprea, sustine ca nu presedintele partidului este vinovat de scorul obtinut de partid in alegerile locale.

Dumitru Oprea a declarat, miercuri, ca este usor acum sa ceri capul conducerii PDL, dar trebuie facuta o analiza serioasa in interiorul partidului. El a spus ca inclina spre o varianta care sa elimine o reactie dura in partid.

"Multi au stat pe tron, dupa copac. E simplu sa vii acum sa spui ca trebuie schimbat tot. Emil Boc a salvat inclusiv onoarea lui. A mers la Cluj, sub sigla PDL si a castigat. Ce sa-i reprosezi lui Boc?”, a afirmat Oprea.

Liderul PDL Iasi mai spune ca nu se pronunta categoric in favoarea unei variante sau alteia, dar ca trebuie facut ceva, pentru intarirea partidului.

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, ca actuala conducere a PDL trebuie sa se dea la o parte, fiind necesara organizarea unui congres extraordinar al partidului, care sa aleaga o noua echipa. Berceanu, liderul PDL Dolj, a anuntat ca joi, in Colegiul Director, ii va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL.

Radu Berceanu a sustinut ca intreaga conducere centrala a partidului trebuie sa plece.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO