PCM Mures: Kover Laszlo nu-si va amana vizita, nu exista fundament pentru acest lucru

Ultima actualizare: 20-08-2012 15:37
Presedintele Adunarii Nationale din Ungaria, Laszlo Kover

Liderul PCM Mures, Laszlo Gyorgy, a declarat ca presedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, nu isi va amana "in niciun caz" vizita in Romania si ca el nu vede "niciun fundament" ca acesta sa amane o vizita care reprezinta "un gest foarte frumos".

Laszlo Gyorgy a declarat, luni, ca vizita presedintelui Parlamentului ungar, Kover Laszlo, "se va intampla" si ca nu exista "niciun fundament" pentru amanarea acesteia, la cererea presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Vasile Blaga si Roberta Anastase.

"Vizita se va intampla, dat fiind ca domnul Kover este presedintele de onoare al PCM. E un gest foarte frumos al domnului Kover, iar romanii din Gyor, unde exista cetateni maghiari de origine romana, s-ar bucura si ei daca i-ar vizita domnul Blaga. Nu vad niciun fundament ca domnul Kover Laszlo sa-si amane vizita. Nu o va amana in niciun caz, programul e gata facut, 100 la suta se va prezenta", a spus Laszlo Gyorgy.

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Vasile Blaga, respectiv Roberta Anastase, i-au adresat o scrisoare presedintelui Parlamentului ungar, Laszlo Kover, in care apreciaza ca ar fi "utila" amanarea vizitei acestuia "pentru orice perioada de dupa desfasurarea alegerilor locale".

Presedintele PCM Mures, Laszlo Gyorgy, anunta, luni, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, va sustine, marti, candidatii partidului in opt localitati din judet - printre care Targu Mures, Sighisoara, Acatari, Miercurea Nirajului si Sovata - si va participa seara, de la ora 19.00, la festivitatea de inchidere a campaniei PCM la Targu Mures.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO