Paleologu, despre disputele din PDL: O vorba moldoveneasca spune ca "se bat calicii pe ceaunul gol"

Theodor Paleologu

Secretarul executiv al PDL, Theodor Paleologu, scrie, pe pagina de Facebook, in contextul disputelor din PDL: "O suculenta vorba moldoveneasca spune ca «se bat calicii pe ceaunul gol»"

.El avertizeaza si in legatura cu "ridicolul situatiei".

"O suculenta vorba moldoveneasca spune ca «se bat calicii pe ceaunul gol». Atentie la ridicol!", scrie Paleologu.

Actualul presedinte al PDL, Vasile Blaga, si-a anuntat, luni, candidatura pentru reconfirmarea la sefia partidului.

La randul sau, deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, ca va candida la presedintia partidului.

Citește și
Traian Basescu
Basescu: "PDL are prezidentiabil acum in interior, e barbat, nu dau nume"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Conventia Nationala a PDL pentru alegerea noii conduceri urmeaza sa aiba loc in 23 martie.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la B1Tv, ca Elena Udrea poate avea sanse pentru sefia PDL la o Conventie cinsitita, precizand insa ca ii recomanda acesteia sa se retraga daca se constata ca este aranjata Conventia PDL, "asa cum se produce acum".

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca PDL seamana acum in interior cu FSN si nu il mai poate ajuta in indeplinirea obiectivelor sale, precizand ca se uita la ce se intampla, dar nu ii vine sa creada ce vede.

De asemenea, presedintele Traian Basescu a criticat conducerea actuala a PDL si pe liderul Vasile Blaga pentru indepartarea echipei lui Emil Boc din fruntea partidului dupa alegerile locale din iunie 2012, dar si pentru rezultatele proaste obtinute la alegerile parlamentare din decembrie.

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, ca raspuns la criticile lui Traian Basescu la adresa sa, ca vede ca dintr-odata acesta si-a reevaluat pozitia fata de Victor Ponta si Liviu Dragnea, adaugand ca presedintele "se pricepe foarte bine la reevaluari". El a mai spus, de asemenea, ca romanii stiu ca Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea, el criticand faptul ca seful statului intervine, pentru a doua oara, intr-o competitie interna a PDL.

Si alti lideri ai PDL au tinut sa raspunda acuzatiilor sefului statului, fie afirmand ca acesta ar trebui sa dea mai multe detalii, fie aratandu-se deranjati de intervetia lui Traian Basescu.

Au existat si lideri PDL care i-au dat dreptate presedintelui Traian Basescu. Liderul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, la Roman, ca in formatiune nu mai exista, in prezent, "comunicare intre varful partidului si baza lui", ea sustinand ca, din ce in ce mai mult, liderilor PDL le este frica sa stea in fata oamenilor.

Fostul presedinte al PDL Emil Boc si-a exprimat speranta ca dezbaterea interna care va urma in PDL dupa depunerea candidaturilor pentru functia de presedinte sa fie fairplay, pentru a nu se transforma partidul, dupa Conventia Nationala, intr-unul care creeaza "fractiuni si transee".

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Vasile Blaga:
Vasile Blaga: "22 de milioane de romani stiu ca Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea"

Tensiuni in PDL, dupa ce doi lideri importanti si-au anuntat oficial candidatura la sefia partidului. Elena Udrea si Vasile Blaga sunt oficial in campanie si se razboiesc in declaratii.

Basescu:
Basescu: "PDL are prezidentiabil acum in interior, e barbat, nu dau nume"

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca PDL are un prezidentiabil acum in interiorul sau, care este barbat, precizand insa ca actuala conducere a formatiunii are o problema "de a vedea ziua de maine", adica legata de varsta.

Udrea va candida la presedintia PDL:
Udrea va candida la presedintia PDL: "Candidez pentru viitorul partidului, nu impotriva cuiva"

Elena Udrea vrea sa fie urmasa lui Traian Basescu la conducerea PDL.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.