Lia Vasilescu îl contrazice pe Dragnea. Ce spune despre postul de consilier onorific


Ultimul update: Luni 04 Martie 2019 00:06
Data publicarii: Luni 04 Martie 2019 00:02
Categorie: Stiri Politice
lia olguta vasilescu

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu afirmă că premierul Viorica Dăncilă şi-a dorit să rămână in echipa guvernamentală, contrazicând astfel afirmaţiile liderului PSD, care susţinuse că ea a fost cea care i-a solicitat premierului să ocupe acest post.

”Oltenii vor realizarea drumurilor expres Piteşti- Craiova şi Craiova- Targu Jiu, în a căror realizare voi avea prilejul sa ma implic personal! Chiar dacă nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrările la aceste obiective din funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, singura poziţie care îmi permite sa îmi păstrez şi mandatul de deputat de Dolj ales în Parlamentul României. Premierul Viorica Dăncilă şi-a dorit să rămân in echipa guvernamentală şi am optat pentru această funcţie, din dorinţa de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

"Olguţa Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului-ministru pe infrastructură pentru a se implica şi ea direct pebtru a urmări realizarea acestei lucrări (n.r. - drumul Craiova - Piteşti), care este extrem de importantă pentru această zonă a ţării", a declarat Liviu Dragnea duminică, la conferinţa de alegeri a PSD Gorj.

Sursa: StirilePROTV

Ce funcție va deține în Guvern Lia Olguţa Vasilescu. Anunțul făcut de Liviu Dragnea
Ținuta purtată de Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, la nuntă. FOTO
Ținuta purtată de Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, la nuntă. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO