Jeffrey Franks si reprezentantii FMI, rugati sa-si spuna numele in fata Comisiei de Buget Finante

Dată publicare: 29-07-2011 14:13
Dată actualizare: 30-04-2012 11:36


Jeffrey Franks, FMI

Membrii delegatiei FMI, prezenti, vineri, la intalnirea cu deputatii din Comisia de Buget-Finante, au fost rugati, la inceputul intrevederii, de catre presedintele comisiei, Maria Barna, sa isi spuna numele.

"Suntem onorati de faptul ca delegatia FMI a acceptat invitatia comisiei. Sunt prezenti colegi membri ai comisiei din arcul guvernamental cat si din opozitie", a spus presedintele comisiei, Maria Marna, la inceputul intrevederii, dupa care deputatii prezenti s-au prezentat, fiecare, precizand numele si partidul din care fac parte.

Dupa prezentarea deputatilor, presedintele comisiei, Maria Barna, i-a rugat pe membrii delegatiei FMI sa se prezinte, ea spunand ca acestia sunt, in mod sigur, cunoscuti de catre parlamentarii romani, din misiunile pe care le-au desfasurat pana acum.

Membrii delegatiei FMI s-au conformat rugamintii si s-au prezentat, adaugand si calitatea in care participa la intrevedere, acestea fiind ca si in cazul partii romane, traduse.
Si seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, s-a prezentat, spunandu-si doar numele si calitatea de sef al misiunii.

Intrebat, dupa intrevedere, ce parere are despre faptul ca a fost rugat sa se prezinte, Franks a evitat sa raspunda, spunand ca va face o declaratie completa la sfarsitul vizitei si ca intalnirile cu parlamentarii sunt extrem de importante.
Presedintele comisiei, Maria Barna, a precizat, dupa intrevedere, ca i-a rugat pe membrii delegatiei FMI sa se prezinte deoarece crede ca nu toti colegii i-au cunoscut.
"Noi nu am pus numele, cred ca asa se face, ca uzanta protocolara, dar cred ca toata lumea ii cunoaste", a spus Barna, care a aratat ca nu aceasta i se pare cea mai importanta intrebare, ci cea referitoare la discutiile in sine.

Solicitati de catre jurnalisti, dupa intrevedere, sa precizeze numele membrilor delegatiei FMI, in conditiile in care acestia s-au prezentat, mai multi deputati, membri ai comisiei de Buget -Finante, nu au reusit, ei mentionandu-l doar pe Jeffrey Franks.

La intrevedere au participat doar 13 din cei 33 de membri ai comisiei.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO