Ironiile lui Barna către Ciolacu. „Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Ion Iliescu nu a reuşit”

Ultima actualizare: 25-11-2021 12:14
Ironiile lui Barna către Ciolacu. „Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Ion Iliescu nu a reuşit”
Agerpres

Dan Barna l-a felicitat ironic pe Marcel Ciolacu pentru peformanța de a anexa PNL , „în buzunarul de la piept”, „ceea ce nici Ion Iliescu nu a reuşit”. Mai lipsea să-i dea lui Dragnea Ministerul Justiției, a spus vicepreședintele USR.

Dan Barna l-a interpelat pe Marcel Ciolacu în ședința de investire a Guvernului Ciucă din Parlament, joi.

„Domnule Ciolacu, încep prin a vă felicita pentru achiziţie. Nu e puţin lucru să scoţi PNL de la guvernare, din vioara 1, şi să îl bagi înapoi ca anexă a PSD. Nu e chiar de colo să convingi echipa câştigătoare să smulgă înfrângerea din ghearele victoriei pentru că asta au făcut în aceste zile colegii din PNL, din echipa câştigătoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut şi s-au încolonat cuminţi în spatele partidului dumneavoastră”, a spus Dan Barna.

„Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Iliescu nu a făcut, aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD”, a adăugat Barna.

„Nu e prima oară când vă găsiţi afinităţi neaşteptate, dar este prima oară când PNL de bună voie şi nesilit de nimeni, predă guvernarea şi odată cu ea urma de demnitate pe care o mai aveau”, a mai declarat Barna” a continuat el.

Barna a criticat și înființarea unui minister special pentru Gabriela Firea.

„De ce nu l-aţi chemat pe Liviu Dragnea, că e liber de contract, să-i daţi Ministerul Justiţiei?”, a mai afirmat Barna, criticând, de asemenea, că a fost cooptat în Guvern Sorin Grindeanu, premierul care a dat OUG 13.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO