Ioan Rus: "Tarisoara noastra este in relativa pozitie de stand pe butuci. Sunt bombe peste bombe"

23-06-2012 07:28

Ioan Rus

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a declarat ca Romania se afla intr-o relativa pozitie de "stand pe butuci", sustinand ca sunt "bombe peste bombe politice, economice si sociale" pe care Guvernul incearca sa le rezolve "fara ura si fara patima".

Rus a declarat, vineri, la ceremonia de depunere a juramantului de catre presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, ca a constatat ca nu exista nicio viziune in actiunile "pe care unii le promoveaza si niciun dram de interes national in actiunile pe care altii le fac".

"De undeva trebuie dat semnalul unitatii, semnalul adunarii competentelor in jurul problemelor, al capabilitatii de a rezolva problemele, semnalul eliminarii scandalurilor continue pentru ca uitati-va ce se intampla in politica romaneasca, unde viata bate filmul. Nu exista nicio viziune in actiunile pe care unii le promoveaza, niciun dram de interes national in actiunile pe care altii le fac. Cum sa modernizam aceasta tara, cum sa ajungem sa nu ne fie rusine de rezultatele noastre? Tarisoara noastra este in relativa pozitie de stand pe butuci, sunt bombe peste bombe politice, economice si sociale. Pas cu pas vom incerca sa le rezolvam fara ura, fara patima, cu stiinta lucrului bine facut, asta incercam noi sa facem la nivel central", a spus Ioan Rus.

Acesta a adaugat ca eforturile de la nivel central trebuie completate cu cele de la nivelul judetelor, pentru a face din Romania "o tara performanta".

Sursa: Mediafax

Tags: ioan rus,


VIDEO PROTVPLUS.RO