Gheorghe Ciuhandu, inlocuit de la conducerea PNtCD Timis, alaturi de aproape toti liderii locali

Ultima actualizare: 31-10-2012 09:16
Gheorghe Ciuhandu

Gheorghe Ciuhandu, care a condus PNTCD Timis timp de 15 ani, a fost inlocuit, marti, de la conducerea organizatiei, alaturi de aproape toti liderii ei.

PNTCD Timis a primit, marti, un document semnat de liderul taranistilor, Aurelian Pavelescu, prin care acesta informeaza ca a fost numita o alta conducere la filiala judeteana, astfel ca a fost inlocuit si Gheorghe Ciuhandu.

Ciuhandu a fost inlocuit cu un fost consilier local din Timisoara, Valentin Moldovan, care va fi presedintele interimar al filialei.

"Documentul comunica decizia de destituire a fostei conduceri a partidului si numirea unei Comisii Interimare de Conducere Judeteana a PNTCD Timis, cu urmatoarea componenta: Valentin Moldovan - presedinte, Marius Popovici - prim-vicepresedinte, Dorin Hehn - secretar, Adrian Orza - vicepresedinte, Ciprian Florin Briceag - vicepresedinte, Sorin Belei - vicepresedinte, Ioan Bucatariu - vicepresedint, Dorel Cadariu - vicepresedinte, Iancu Canea - vicepresedinte, Ionel Curuti - vicepresedinte, Liviu Popescu - vicepresedinte", se arata intr-un comunicat transmis, marti, de PNTCD Timis.

In acelasi comunicat se arata ca Gheorghe Ciuhandu devine un simplu membru de partid. Adrian Orza, care se regaseste in noua conducere a PNtCD pe acceasi functie, cea de vicepresedinte, pe care o ocupa si in echipa lui Ciuhandu ca se va retragere din functie.

"Nu am stiut nimic de decizia de a schimba conducerea PNTCD Timis, am aflat la sediu cand a venit decizia. Lucrurile au creat o falie adanca intre oamenii apropiati din partid. S-a schimbat Biroul Politic, iar eu nu am fost de acord cu aceste modificari, nu mi se pare normal. Nu m-a intrebat nimeni daca sunt sau nu de acord sa fac parte din noua conducere, iar daca m-ar fi intrebat, raspunsul ar fi fost negativ. Ma retrag din noua conducere, nu am nicio valenta de a avea functii la Biroul Judetean", a spus Orza.

PNTCD Timis urma sa organizeze alegeri pentru o noua conducere la nivel de judet in luna septembrie a.c.

Fostul presedinte, Gheorghe Ciuhandu, anuntase deja, dupa alegerile locale, ca nu isi mai doreste functii in partid si ca intentioneaza sa devina simplu membru.

Gheorghe Ciuhandu a condus PNTCD Timis in perioada 1995 - 2005. Intre anii 2005 - 2007 el a fost presedintele PNTCD la nivel national, iar din 2007 pana acum a revenit la conducerea taranistilor timiseni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO