Geoana: "Tare mi-e ca Basescu e in conflict de interese"

Ultima actualizare: 06-05-2012 18:34
Mircea Geoana

La o zi dupa dezvaluirile referitoare la posibilele afaceri ale lui Mircea Basescu cu trafic de armament, presedintele PSD a reactionat, apreciind ca seful statului este, in prezent, in conflict de interese in cadrul CSAT.

"Eu pot sa va spun ce voi face cand voi ajunge cu voia lui Dumnezeu si a romanilor presedintele Romaniei. Ce face actualul CSAT cu actualul presedinte, tare mi-e ca este un usor conflict de interese acolo si tare mi-e ca aceasta structura nu poate fi folosita in acest mod”, a declarat Geoana.

"Eu sunt convins ca si Parlamentul are o obligatie constitutionala de a se apleca asupra lucrurilor care sunt de competenta sa. Dar inainte de Parlament, este nevoie de institutiile statului roman, aici sunt acuzatii extrem de grave, sunt suspiciuni extrem de severe care planeaza la cel mai inalt nivel din Romania si cred ca prima obligatie este a institutiilor care sunt din structuri de forta ale statului roman, pentru ca sunt elemente care, evident, sunt de apanajul sistemului de securitate natională”, a continuat liderul PSD.

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.gandul.info

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO