Geoana: Schimbarea majoritatii in Senat, un succes de etapa al aliantei

03-02-2011 00:45

Mircea Geoana

Mircea Geoana a declarat ca, imediat dupa semnarea protocolului aliantei, PSD si PNL trebuie sa vina cu solutii si sa fie atente la stabilirea unor obiective de etapa, unul dintre acestea putand fi, in opinia sa, schimbarea majoritatii in Senat.

Raspunzand unei intrebari, Geoana a spus ca, in acest moment al realizarii aliantei opozitiei, este normal sa se discute despre impartirea functiilor. El a spus ca este la fel ca la constituirea unei firme cand, inainte sa mergi la Registrul Comertului, stabilesti structura actionariatului.

Mircea Geoana a adaugat, insa, ca, imediat dupa semnarea protocolului, programata pentru sambata, partidele aliantei trebuie sa vina cu solutii si sa scoata in fata oameni care au ceva de spus si care nu au probleme legate de moralitate. Presedintele Senatului a sustinut ca trebuie atentie sporita in stabilirea unor obiective de etapa.

El a facut referire, in context, la "managementul gresit" de la motiunea de cenzura din toamna anului trecut, cand s-a creat asteptarea ca aceasta avea sa duca la caderea Guvernului Boc, iar oamenii chiar au crezut ca Guvernul avea sa cada. Geoana a atentionat ca si acum exista riscul crearii unor asteptari similare. "Sa dea Dumnezeu ca Guvernul sa cada inainte de alegeri! (...) Sa dea Dumnezeu ca UDMR sa inteleaga ca este extrem de riscant sa ramana pana la ultima secunda cu aceasta putere muribuna! (...) Sper sa dam jos Guvernul, dar sa nu le subestimam nici lor capacitatea de a ramane la putere", a adaugat Mircea Geoana.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26