Geoana: Imi pun mandatul de presedinte al Senatului la dispozitia PSD

26-02-2010 00:00

Mircea Geoana

Fostul lider al PSD Mircea Geoana a afirmat joi, intr-o postare pe blogul personal, ca isi pune la dispozitia partidului mandatul de presedinte al Senatului.

El a precizat ca raspunde astfel unei "insinuari subtile" a lui Adrian Nastase, care i-a transmis sa stea cuminte daca mai vrea aceasta functie, informeaza Mediafax.

"Constat ca, dupa declaratiile mele de ieri, Adrian Nastase s-a simtit cu "musca pe caciula" si, imbarbatat de noul statut informal pe care il are in partid, a lansat cateva mesaje care ar fi fost de luat in seama daca n-ar fi venit de la domnia sa. Ceea ce ma ingrijoreaza insa este insinuarea subtila pe care o face colegul meu, Adrian. Imi transmite, de fapt, "sa stau cuminte, daca mai vreau functia de la Senat", mesaj pe care de altfel l-am primit si pe alte canale", precizeaza Mircea Geoana, pe blog.

"Ei bine, raspunsul meu este foarte simplu: imi pun mandatul de presedinte al Senatului la dispozitia partidului. Daca decizia PSD va fi ca trebuie sa demisionez, voi demisiona. Nu am nicio problema in acest sens. Am insa o problema cand se incearca cumpararea tacerii, oferindu-se la schimb functii", a continuat Geoana.

Sursa: Pro TV

Tags: mircea geoana,


VIDEO PROTVPLUS.RO