Emil Boc a avut nevoie de podium ca sa ajunga la microfon. VIDEO!

23-09-2010 00:00


Emil Boc a avut nevoie de podium ca sa ajunga la m...
VIDEO! Emil Boc are nevoie de podium ca sa ajunga ...

La inaltime! Asa a reprezentat premierul Emil Boc Romania, la ONU, dupa ce organizatorii i-au pus la dispozitie un podium ca sa poata sa ajunga la microfon si sa vorbeasca lumii despre "Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului".

In cazul lui, ca si in cel al lui Nicolas Sarkozy, gazdele au respectat protocolul in sensul ca oaspetii maruntei sunt ajutati elegant sa se vada de la pupitru.

Discursul lui Emil Boc a venit dupa cel al premierului Olandei, un barbat impozant. Pentru ca microfonul este fix organizatorii au adus repede un podium de aproximativ 20 de centimetri ca sa compenseze diferenta de inaltime.

Regula s-a aplicat in cazul presedintelui Frantei prezent si el la aceasta reuniune. Acelasi Sarkozy despre care presa scrie cat poate de des ca poarta pantofi cu toc care au oricum si calapodul modificat.

La fel de adevarat este ca primul om de la Casa Alba- Barack Obama, un barbat inalt si suplu, nu a avut nevoie piedestal. In plus a tinut un speech de un sfert de ora, adica dublu fata de ceilalti vorbitori. Nici nu e de mirare, pentru ca America este principalul finantator al Organizatiei Natiunilor Unite.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO