Elena Udrea, intrebata daca va fi sefa lui Basescu in PDL: Situatia asta nu se va intampla vreodata

02-03-2013 16:14

Elena Udrea, Traian Basescu

Candidatul la sefia PDL Elena Udrea a spus ca nu va fi vreodata sefa lui Traian Basescu in PDL, adaugand ca nu se stie "sub ce forma" va continua acesta sa faca politica.

Elena Udrea a fost intrebata, sambata, la Sibiu, unde a ajuns pentru a-si prezenta motiunea pentru alegerile interne din PDL, daca va fi vreodata sefa lui Traian Basescu in PDL.

"Situatia asta nu se va intampla vreodata. In orice situatie, nu voi putea fi eu vreodata sefa lui Traian Basescu", a raspuns Elena Udrea.

La finalul intalnirii cu membrii PDL, ea a fost intrebata de ce spune ca nu va fi niciodata sefa lui Traian Basescu in PDL.

"Intai de toate, trebuie sa vedem cum anume domnul Basescu intelege sa se intoarca in politica. Ne-a spus ca se va intoarce in politica. Ce este cert e ca eu sustin parteneriatul cu presedintele Romaniei in acest moment in PDL, dar si dupa ce Traian Basescu isi va termina mandatul de presedinte. Este un parteneriat necesar pentru continuarea tuturor reformelor pe care le-au inceput impreuna Traian Basescu si PDL", a afirmat Elena Udrea.

Ea a apreciat ca "Traian Basescu este cel mai credibil lider al dreptei in acest moment, iar electoratul PDL si al presedintelui se confunda in mare parte".

"Cred ca trebuie sa continuam sa fim intr-un parteneriat, intr-o echipa, si dupa 2014. Sub ce forma Traian Basescu va continua sa faca politica, trebuie sa ne spuna chiar dansul. Daca va vrea vreodata sa conduca PDL, evident ca-l va conduce Traian Basescu", a declarat Elena Udrea.

Intrebata daca se va da deoparte de la conducerea PDL pentru a-i face loc lui Traian Basescu, Udrea a mentionat ca "Traian Basescu si-ar dori sa fie votat intr-o competitie".

"Cunoscandu-l pe presedinte, sunt convinsa ca n-ar accepta sa se dea nimeni la o parte pentru a prelua functia. Cred ca si-ar dori foarte mult sa fie votat de tot partidul, intr-o competitie", a conchis Udrea.

Elena Udrea si-a prezentat, sambata, motiunea "Noul PDL. O noua Romanie" colegilor din organizatia judeteana a PDL Sibiu.

Alaturi de ea s-au aflat fostul lider al PDL Emil Boc, presedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, primarul localitatii Medias, Teodor Neamtu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Sibiu Constantin sovaiala, fostul deputat Cornel Stirbet, fostul prefect de Sibiu Horatiu Racuciu, primari ai PDL din judetul Sibiu si membri de partid.

Intalnirea a avut loc la hotelul de patru stele al omului de afaceri sibian Ilie Carabulea, care a si intrat in sala evenimentului, pentru a-i saluta pe Elena Udrea si Emil Boc.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO