Elena Basescu a implinit 30 de ani. Ce ii urezi?

24-04-2010 00:00

Fost model, actual europarlamentar si mereu fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu implineste 30 de ani. A venit de la Bruxelles alaturi de familie, iar tatal ei a scos-o la un restaurant select din Herastrau, la fel ca si anul trecut.

Sambata, cand a implinit 30 de ani, Elena Basescu afiseaza la iesirea din restaurant un aer tineresc. Poarta balerini, o fusta colorata si o camasa albastra.

Tatal ei o tine strans langa el, la fel si pe sotia sa Maria. A fost o masa in trei. Au sarbatorit ziua Elenei in cadru restrans. Asta pentru ca mezina va pleca la Bruxelles, pentru ca este euro parlamentar.

Dar pana sa ajunga in Parlamentul european, Elena Basescu a defilat pe podium pentru designeri romani si straini. Cand si-a dat seama ca este timpul sa aiba o activitate serioasa a ales politica. S-a inscris in PDL, iar in 2009 a candidat pentru un fotoliu de europarlamentar.

Pana sa intre in politica, Elena Basescu a avut o relatie sentimentala cu fiul liderului PSD, Viorel Hrebenciuc. Andrei a fost aproape s-o ceara de sotie. Dar nu s-a intamplat asa, poate si din cauza faptul ca tatal lui si tatal ei sunt adversari in politica.

Intre timp, Elena a fost vazuta des in compania tanarului Bogdan Ionescu, fiul unui om de afaceri, si se pare ca anul acesta in vara se vor casatori.


VIDEO PROTVPLUS.RO