Dragnea acuza atacuri "coordonate" impotriva sa: Unii zic ca ar fi de la SRI, altii ca ar fi de la Soros. Vor sa ma slabeasca

Ultima actualizare: 05-04-2017 07:02
Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a observat in ultima perioada o serie de atacuri "coordonate" impotriva sa.

Acestea ar veni din partea unor politicieni precum Victor Ponta sau Daniel Constantin, cat si din partea unor jurnalisti de la diferite publicatii, afirmand ca scopul acestora este vulnerabilizarea sa si influentarea procesului de abuz in serviciu in care este judecat, relateaza News.ro.

"Nu sunt numai din partea lui Victor Ponta (atacurile – n. red.). e o anumita coorodonare. Poate sa fie o simpla coincidenta. Ponta, Basescu, Daniel Constantin, jurnalisti de la diverse publicatii (…) Exista, se pare, o dorinta din partea unora ca eu sa fiu vulnerabilizat. E o abordare securista la unele anchete jurnalistice, care nu spun nimic, croseteaza cu neadevaruri. Unii zic ca ar fi o coordonare de la SRI, altii ca ar fi de la Soros, pe care l-am atacat si o sa-l atac pana cand tara asta va scapa de influenta acestui om nefast", a declarat Liviu Dragnea intr-o emisiune la Romania TV.

Intrebat care este scopul acestor atacuri la adresa sa, liderul PSD a spus ca vor sa-l vulnerabilizeze. "Sa ma slabeasca. Sa influenteze procesul in care ma aflu, sa creeze impresia unui om rau si sa influenteze decizia judecatorilor (…) Se urmareste destabilizarea mea si a PSD. O destabilizarea puternica a mea ar insemna o destabilizarea a PSD si a guvernarii. E visul lor", a mai spus Liviu Dragnea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO