Doi deputaţi s-au răzgândit şi nu mai votează moţiunea de cenzură. "Nu putem"

09-10-2019 11:07

Horia Nasra

Deputatul Horia Nasra, fostul preşedinte al PSD Cluj care plecase din partid la Pro România în urmă cu o săptămână, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că revine în PSD Cluj şi că nu va vota moţiunea, la fel şi colegul său, deputatul Cornel Itu.

"Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!", afirmă, într-o postare pe Facebook, Gabriel Horia Nasra, potrivit News.ro.

El spune că nu poate gira venirea la putere a liberalilor "care îşi propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar şi îngheţarea proiectelor de dezvoltare ale comunităţilor locale, finanţate prin PNDL sau FDI".

"Cât priveşte moţiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toţi parlamentarii săi, de toţi cei care în 2016 au fost aleşi de cetăţeni sub sigla PSD!", adaugă el.

Nasra se arată convins că nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, o "nefericită eroare", poate fi îndreptată, existând social-democraţi cu vechime în organizaţie care pot reprezenta cu onoare clujenii şi capitala Transilvaniei, "nu un individ care jigneşte clujenii, românii, înjură jurnaliştii şi ameninţă colegii şi aleşii locali".

"Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD şi Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formaţiuni împărtăşesc valori social-democrate. Joi voi fi alături de colegii mei, deputaţii din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat şi îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală", mai spune el.

Nasra a fost preşedintele PSD Cluj, fiind înlocuit recent cu Liviu Alexa. În 2 octombrie, liderul Pro România, Victor Ponta, anunţa că deputaţii Horia Nasra şi Cornel Itu au venit în echipa ProRomânia.

Potrivit ActualdeCluj.ro, şi Cornel Itu a revenit în PSD.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO