Deputatii nostri: decat sa munceasca la legea educatiei, mai bine la party!

07-05-2010 00:00

Parlamentari romani

Ce e mai important: legea educatiei sau o mica petrecere? Raspunsul l-au dat deputatii, care au scurtat rapid programul de lucru, ca sa ajunga la receptia organizata de Traian Basescu, cu ocazia Zilei Europei.

Pentru ca nu este frumos sa refuzi o invitatie, presedintele Comisiei de Invatamant din Camera Deputatilor, Cristian Dumitrescu, a avut o idee: programul sa se incheie la 16.30, si nu la ora 19.00!

"Toti suntem invitati la Palatul Cotroceni si o sa mergem. O sa plece inclusiv domnul ministru (al Educatiei n.r.). La cel putin 16.30 ar trebui sa terminam", le-a spus Dumitrescu parlamentarilor din Comisia de invatamant.

Ba mai mult decat atat, deputatul PDL Mariana Chircu s-a aratat dispusa si la un sacrificiu: deputatii sa lucreze fara pauza de masa pentru a termina sedinta la 16.30 si sa ajunga la timp la Palatul Cotroceni.

Dezbaterile la proiectul Legii Educatiei au ajuns la articolul 79, in conditiile in care acest acest proiect are peste 300 de articole.

Presedintia organizeaza vineri, la ora 18.00, o receptie oferita de presedintele Traian Basescu cu prilejul Zilei Europei. Evenimentul va avea loc in Gradina Palatului Cotroceni.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO