Declaratia lui Traian Basescu despre decizia CC se lasa asteptata. Cand va vorbi presedintele

Ultima actualizare: 16-09-2012 18:26
Traian Basescu referendum

O declaratie a presedintelui suspendat Traian Basescu cu privire la decizia luata marti de CC in legatura cu referendumul ar fi posibila miercuri, dupa citirea in plenul Parlamentului a textului deciziei, au declarat surse din staff-ul de campanie.

Traian Basescu a decis sa nu aiba nicio reactie privind decizia CC in cursul acestei zile, au mai precizat sursele mentionate. De altfel, presedintele suspendat nici nu a mai venit marti la sediul sau de campanie din strada Comanita nr.9.

Traian Basescu a fost asteptat, marti, la sediul sau de campanie, de cateva zeci de jurnalisti ai presei romane, dar si internationale pentru o eventuala declaratie a sa privind decizia de marti a Curtii Constitutionale cu privire la referendum. Numarul echipelor de jurnalisti din fata sediului de campanie al lui Basescu a crescut rapid dupa ce a fost anuntata la pranz decizia Curtii Constitutionale de a nu valida referendumul din 29 iulie si, de asemenea, a crescut si numarul efectivelor de jandarmi.

Acestia au coborat din masini si gardurile folosite pentru blocarea accesului pe strada, insa traficul nu a fost restrictionat, iar singurul incident a fost venirea pe strada a unui protestatar anti-Basescu, care a fugit pana sub ferestrele sediului de campanie, unde a scandat cu putere cateva lozinci impotriva presedintelui suspendat si a Curtii Constitutionale, fiind apoi ridicat de o echipa de jandarmi. Dupa pranz, la sediul de campanie au venit si cativa simpatizanti ai lui Basescu. Acestia le-au dat buchete de flori persoanelor din staff-ul de campanie al lui Basescu. La sediul de campanie s-au aflat, in cursul zilei, Bogdan Dragoi, Bogdan Oprea, Bogdan Manoiu, Sebastian Lazaroiu si Cristian Diaconescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO