Cum a reușit Marcel Boloș să adune un milion de lei și să cumpere două apartamente din veniturile de bugetar

Ultima actualizare: 04-06-2022 11:54
Cum a reușit Marcel Boloș să adune un milion de lei și să cumpere două apartamente din veniturile de bugetar
StirilePROTV

Marcel Boloș a explicat cum a reușit să adune un milion de lei în conturi bancare, în condițiile în care toată viața a fost bugetar. Ministrul Proiectelor Europene a spus că a muncit asiduu timp de 30 de ani și nu a fost nevoit să întrețină pe nimeni.

Marcel Boloş a adunat un milion de lei în conturi și a cumpărat două apartamente, potrivit declarației sale de avere, dar consideră că acest lucru este normal în situația sa. Mai mult, sunt și alți bugetari care au reușit aceste performanțe, a arătat demnitarul.

„Să nu uitaţi că lucrez de 30 de ani în administraţie, sunt profesor universitar de 26 de ani şi sunt singur, nu am persoane în întreţinere, am ocupat funcţii de conducere de-a lungul carierei mele didactice şi profesionale. Deci nu sunt bani pe care i-am adunat peste noapte, sunt rezultatul muncii mele de peste 30 de ani. (...) Secretul este ca să lucrăm acolo unde avem competenţele necesare şi având mai tot timpul două locuri de muncă, până la urmă este un lucru care este pe deplin justificat”, a declarat Marcel Boloş într-o emisiune Antena 3, potrivit news.ro.

Întrebat ce trebuie să facă o persoană care vrea să strângă un milion de lei, aşa cum a făcut el, ministrul a răspuns: „Să se pregătească din tinereţe pentru că, repet, nu sunt bani pe care i-am câştigat de pe un an pe altul, sunt bani care sunt rezultatul muncii mele şi am ocupat funcţii de conducere de la 28 de ani, deci sunt de peste 24 de ani în funcţii de conducere, deci am avut un nivel de venit corespunzător, plus că sunt profesor universitar”

El spune că nu este singurul bugetar aflat în această situaţie.
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere completate de ministrul Proiectelor Europene la 30 mai anul acesta, Boloş deţine două apartamente cumpărate în 2003 şi 2019, un teren extravilan peste un milion de lei în 16 conturi şi depozite bancare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO