Blaga si-a depus candidatura la sefia PDL

21-06-2012 17:48

Vasile Blaga

Seful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, si-a depus, joi, candidatura pentru functia de presedinte al PDL, fiind probabil singurul candidat la sefia partidului, avand in vedere ca termenul pentru inregistrarea motiunilor expira la ora 18.00.

Blaga a venit la sediul PDL din Modrogan insotit de mai multi sustinatori printre care Gheorghe Flutur, Adriean Videanu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Radu F. Alexandru, Cristian Poteras, Radu Berceanu, Silviu Prigoana.

Vasile Blaga candideaza la Conventia Nationala a PDL din 30 iunie cu motiunea intitulata "Pentru o societate dreapta". Monica Macovei, Cristian Preda, Sever Voinescu si Theodor Paleologu au precizat, joi, intr-o declaratie remisa agentiei Mediafax, ca au decis sa nu depuna o motiune pentru sefia PDL, aratand ca nu este momentul crearii unor tensiuni interne inaintea alegerilor parlamentare.

Presedintele Comisiei de organizare a Conventiei Nationale Extraordinare a PDL, deputatul Gheorghe Albu, a declarat, marti, ca membrii partidului care doresc sa depuna motiuni pentru sefia PDL pot face acest lucru pana joi, 21 iunie, la ora 18.00.

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, marti, ca grupul compus din Cristian Preda, Monica Macovei, Theodor Paleologu si el va discuta si va anunta care va fi candidatul pe care il va propune pentru conducerea partidului.

Presedintele demisionar al PDL Emil Boc a anuntat, dupa sedinta de marti a CNC, ca in 30 iunie va avea loc Conventia Nationala Extraordinara, urmand sa fie alesi presedintele si membrii BPN, pe actuala structura de conducere.

Sursa: Mediafax

Tags: vasile blaga, pdl,


VIDEO PROTVPLUS.RO