Blaga, Ialomitianu si Igas la nunta Robertei Anastase: "Cadoul a fost in plic"

01-07-2013 11:54


Roberta Anastase

Democrat liberalii Vasile Blaga, Gheorghe Ialomitianu si Traian Igas au declarat, luni dimineata, ca s-au simtit foarte bine la nunta colegei lor, Roberta Anastase, si ca mireasa "a aratat impecabil".

"A fost foarte bine, ne-am simtit foarte bine, colega noastra a aratat impecabil", le-a spus ziaristilor presedintele PDL Vasile Blaga inainte de sedinta de luni dimineata a BPN al PDL.

Intrebat ce cadou a avut pentru tinerii casatoriti, Blaga a raspuns: "O mica atentie, ca toti colegii".

Gheorghe Ialomitianu a aratat, la randul sau, ca nunta Robertei Anastase "a fost un eveniment foarte important" la care a mers cu placere.

Ialomitianu a fost intrebat daca la nunta Robertei Anastase au fost invitati si reprezentanti ai puterii. "Colega noastra Anastase are prieteni si din PDL si din PSD si din alte partide. E ceva normal", a precizat Ialomitianu.

Traian Igas a aratat ca nunta Robertei Anastase a fost "o petrecere reusita cu multi participanti, cu doi miri frumoti si sanataosi" si a precizat ca el a plecat de la acest eveniment luni dimineata la ora 02:00.

"Ne-am simtit foarte bine", a mai spus Traian Igas, aratand ca a fost o nunta "cu anumita tinuta". Intrebat despre cadoul pentru miri, Igas a precizat ca acest cadou "a fost in plic".

"Ca la orice eveniment cand avem doi tineri casatoriti. Cum faceti si dumneavoastda cand mergeti la o nunta. A fost in plic", a adaugat Traian Igas.

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase, fosta presedinta a Camerei Deputatilor, s-a cununat, duminica, la domeniul Stirbey, cu omul de afaceri Victor Farca, la eveniment fiind invitate 400 de persoane.

Lista invitatilor a cuprins mai multe nume grele din PDL, printre care Elena Udrea, Anca Boagiu si Elena Basescu. La eveniment a fost invitat, de asemenea, presedintele Basescu, dar acesta a declarat inca de sambtata, ca nu va participa duminica la nicio nunta.

Cununia religioasa s-a desfasurat la capela de pe domeniul stirbey, iar mireasa a imbracat o rochie de culoarea fildesului, cu dantela, margele si pene de strut.

Ea s-a casatorit, vineri, la Ploiesti, cu Victor Farca, ceremonia fiind oficiata de primarul social-democrat al orasului.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO