Basescu, Udrea sau Boc? Care-i mai instarit? Vezi aici ce averi au strans!

Ultima actualizare: 29-03-2012 05:40

Au crescut, dar nu ca Fat Frumos intr-o zi, fata de altii in sapte.
Pe scurt, averile alesilor, in frunte cu presedintele, nu sunt scandaloase anul acesta.


Aproape 17.000 de lei a reusit seful statului sa depuna intr-un cont in ultimul an. Altfel, in averea lui Traian Basescu nu apar mari schimbari. A castigat aproximativ 80.000 de lei din salariu si nu a cheltuit tot cu deplasarile in strainate. In plus, i-a donat unei batrane din Bacau 30.000 dupa inundatii. Banii i-a tras din contul de campanie, deschis in 2007.

Premierul este de departe unul dintre cei mai strangatori politicieni ai momentului. Emil Boc a ramas tot cu apartamentul din Cluj si cu masina cumparata in leasing acum doi ani. Insa a depus in cont inca 25.000 de lei, plus salariul de prim-ministru, adica peste 32.000.

Elena Udrea, in schimb, a imprumutat 200.000 de lei ca sa acopere alte datorii. In plus, a cerut o prelungire a perioadei de rambursare in cazul unui alt credit de 3,3 milioane de euro.

Ministrul intreprinderilor mici si mijlocii, social-democratul Constantin Nita, era renumit ca fiind un bun om de afaceri. Asta pana si-a preluat portofoliul. In 2009, investitiile au batut pasul pe loc. Dar ceva castiguri exista. Nita a strans din dividende peste 100.000 de lei.

Si ministrul trasporturilor, Radu Berceanu, a mai pus pentru zile negre 45.000 de euro si a incasat inca 325.000 din actiuni.

Desi termenul limita expira luni, parlamentarii nu s-au garbit sa-si faca publice averile. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu are mult mai putin de scris ca in trecut. In urma divortului, a pierdut doua case, masina si cateva obiecte de arta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO