Basescu, despre Udrea: Niciodata nu voi spune unei femei "Da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta"

19-07-2012 16:11

Traian Basescu spune, intr-o inregistrare video, ca ii sunt reprosate atitudinea si actiunile Elenei Udrea, insa el nu este responsabil de toaletele femeilor din PDL si nu spune niciodata unei femei "Da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta".

"Imi reprosati Elena Udrea. Vreau sa stiti ca nu sunt responsabil de toaletele femeilor din PDL. Niciodata n-o sa-i spun unei femei, cum nu-i spun nici sotiei mele «Da-ti jos pantofii astia ca au tocul prea inalt, da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta». Asta este o chestiune care tine de fiecare", spune Traian Basescu intr-o inregistrare video pe Facebook adresata celor care ii aduc reprosuri.

"Sigur, este problema lor, fie ca vorbim de Anastase, fie ca vorbim de Videanu, fie ca vorbim de Elena Udrea de ce au ajuns sa fie atacati de ziaristi de dimineata pana seara si ulterior sa dobandeasca o imagine proasta. Este responsabilitatea lor, si nu a mea. Iar cand a fost oportun, cel putin din acest punct de vedere am fost de acord si cu schimbarea din Guvern a lui Adriean Videanu, si cu schimbarea din Guvern a doamnei Elena Udrea", mai spune Traian Basescu.

Presedintele suspendat mai vorbeste in inregistrare despre faptul ca nu a aparat niciodata niciun corupt din PDL si da asigurari ca nici nu va face acest lucru.


VIDEO PROTVPLUS.RO