Basescu despre tricoul din campanie: Sunt un om cu mici superstitii care vin din educatia de marinar

21-07-2012 09:39

traian basescu

Esti de acord cu demiterea lui Traian Basescu? Voteaza ACUM in aplicatia Referendum Stirileprotv.ro

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat vorbind despre tricourile de culoare albastra purtate in perioda de campanie, ca el este un om care are "micile lui superstitii", ce vin din educatia de pe mare, unde nu exista intermediar cu Dumnezeu.

Traian Basescu a fost rugat sa clarifice misterul faptului ca in perioada de campanie obisnuieste sa poarte acelasi obiect vestimentar, respectiv tricoul albastru.

El a sustinut ca in 2007 una dintre firmele britanice care produc imbracaminte i-a facut cadou un set de cinci tricouri, dupa referendum, dupa ce in campanie a purtat un tricou cu marca firmei.

"Puloverul acela cu anchior (din timpul campaniei din 2009 - n.r.), l-am primit de ziua mea de la medicul de familie si mi-a placut foarte mult culoarea si acolo a iesit marea poveste cu movul (...) Pe urma mi-au cumparat fetele cravata mov si de aici lucrurile s-au dus. Pe de alta parte, trebuie sa va spun ca sunt un om cu micile lui superstitii, care vin din educatia de marinar, pentru ca marinarul, acolo in ocean nu ai intermediari, sa ai preot sa...Te rogi la Dumnezeu si o faci cu o sinceritate incredibila, ca nu are cine te ajuta, decat el...”, a explicat Basescu la Digi24, citat de Mediafax.

In majoritatea aparitiilor publice din campania electorala pentru referendumul din 29 iulie, Traian Basescu este imbracat cu un tricou de culoare albastra.

Rezultatele de la Referendum 2012 le vei putea afla pe www.stirileprotv.ro

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO