Antonescu: Angajarea raspunderii pe Legea salarizarii, urmata de motiune

Ultima actualizare: 07-05-2012 20:55
Crin Antonescu

Crin Antonescu a declarat ca, daca Legea salarizarii unitare asupra careia Guvernul isi va angaja raspunderea va cuprinde aceleasi elemente cunoscute, atunci aceasta va fi urmata de o motiune de cenzura.

"O sa vedem ce a reusit pana la urma mintea Guvernului sa formuleze de ultima ora in materie de Legea salarizarii. Daca tot ceea ce stim pana acum se regaseste in lege, noi credem ca ea va trebui intampinata cu o motiune de cenzura si sigur ca in aceasta privinta vom discuta cu ceilalti parteneri din opozitie. Cred insa ca va fi o asumare urmata de o motiune de cenzura", a spus Antonescu.

In 3 noiembrie, viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat ca formatiunea sa va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi va angaja raspunderea pe proiectul Legii salarizarii unitare a personalului bugetar.

Guvernul nu a mai discutat proiectul legii salarizarii in sedinta de luni, ci intr-o noua reuniune programata pentru miercuri, deoarece nu a fost inca primit avizul Consiliului Economic si Social (CES), a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO