Antonescu: A existat un acord semnat cu UDMR inaintea campaniei, pentru guvernare in comun

Ultima actualizare: 21-12-2012 06:58
Crin Antonescu Cover

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca a existat un acord semnat de el si Victor Ponta cu UDMR inaintea campaniei, pentru guvernare in comun.

Crin Antonescu a adaugat ca, de la declansarea campaniei si pana alegeri, "foarte multe lucruri" nu au decurs potrivit celor stabilite.

"A existat un asemenea acord, care era un angajament de intentie pentru guvernare in comun, in raport cu care de la momentul semnarii si pana la incheierea campaniei electorale foarte multe lucururi nu au decurs in conformitate cu spiritul de acolo si care din punctul meu de vedere, cel putin, pentru mine si pentru PNL insemna dezlegarea de acest angajament", a declarat Antonescu, pentru un post de televiziune.

Potrivit liderului PNL, acordul a fost semnat de el, alaturi de presedintele PSD Victor Ponta si liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Imediat dupa anuntarea primelor rezultate ale alegerilor, premierul Ponta a declarat ca USL incepe discutii cu UDMR, pentru crearea unei majoritati constitutionale. Anuntul a produs unele reactii de respingere in UDL.

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca decizia finala este ca UDMR sa nu faca parte din Guvern.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO