Antonescu: A existat un acord semnat cu UDMR inaintea campaniei, pentru guvernare in comun

Crin Antonescu Cover

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca a existat un acord semnat de el si Victor Ponta cu UDMR inaintea campaniei, pentru guvernare in comun.

Crin Antonescu a adaugat ca, de la declansarea campaniei si pana alegeri, "foarte multe lucruri" nu au decurs potrivit celor stabilite.

"A existat un asemenea acord, care era un angajament de intentie pentru guvernare in comun, in raport cu care de la momentul semnarii si pana la incheierea campaniei electorale foarte multe lucururi nu au decurs in conformitate cu spiritul de acolo si care din punctul meu de vedere, cel putin, pentru mine si pentru PNL insemna dezlegarea de acest angajament", a declarat Antonescu, pentru un post de televiziune.

Potrivit liderului PNL, acordul a fost semnat de el, alaturi de presedintele PSD Victor Ponta si liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Imediat dupa anuntarea primelor rezultate ale alegerilor, premierul Ponta a declarat ca USL incepe discutii cu UDMR, pentru crearea unei majoritati constitutionale. Anuntul a produs unele reactii de respingere in UDL.

Citește și
Crin Antonescu, Traian Basescu - COVER
Crin Antonescu: "Daca Basescu a chemat toate partidele la aceeasi ora, ca la colhoz, eu nu merg"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca decizia finala este ca UDMR sa nu faca parte din Guvern.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Becali vrea sa ajunga presedinte PNL.
Becali vrea sa ajunga presedinte PNL. "Daca ramane pe mana lui Tariceanu, se alege praful de partid"

Gigi Becali a declarat, marti, ca tinta sa este ca el sa fie presedintele PNL, iar Crin Antonescu presedintele tarii, aratand ca atunci cand Antonescu va pleca la Cotroceni partidul nu trebuie sa ramana pe mana lui Tariceanu, pentru ca se alege praful.

Crin Antonescu:
Crin Antonescu: "Daca Basescu a chemat toate partidele la aceeasi ora, ca la colhoz, eu nu merg"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el nu va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni daca seful statului, Traian Basescu, a chemat toate partidele, ca la colhoz, la aceeasi ora.

Antonescu:
Antonescu: "Basescu a contactat o persoana din interiorul PSD pentru a-l propune premier"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca detine informatii ca seful statului ar fi contactat o persoana din PSD pentru a-i propune pozitia de premier, insa acest lucru nu s-ar fi materializat.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.