Imbranceli la mitingul PDL din Iasi. Basescu a venit alaturi de Mihai Razvan Ungureanu

21-07-2012 11:35

Traian Basescu si Maria Basescu

Esti de acord cu demiterea lui Traian Basescu? Voteaza ACUM in aplicatia Referendum Stirileprotv.ro

Aproximativ 10.000 de persoane participa, sambata, la mitingul PDL in Piata Palatului Culturii din Iasi, unde a ajuns si presedintele suspendat Traian Basescu.

Jandarmii au intervenit in Piata Palatului Culturii din Iasi, unde are loc mitingul PDL, pentru a aplana un conflict intre sustinatori ai lui Traian Basescu si un grup de aproximativ 30 de revolutionari care cer demiterea presedintelui suspendat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In multimea adunata in Piata Palatului Culturii din Iasi, la mitingul PDL, si-a facut aparitia si un grup de aproximativ 30 de revolutionari care au o pancarta de mari dimensiuni pe care scrie "Da, demitere". Ei au scandat "Jos Basescu" si au avut schimburi de replici cu sustinatorii presedintelui suspendat, jandarmii intervenind intre cele doua grupuri, pentru aplanarea scandalului.

Si la inceputul mitingului, inaintea sosirii liderilor PDL, mai multi pensionari sustinatori ai USL si raspanditi in multime s-au luat la cearta cu sustinatorii presedintelui suspendat, unul dintre acestia fiind bruscat si parasind piata la scurt timp.

Pe scena amenajata in Piata Palatului Culturii din Iasi au urcat liderii PDL Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sever Voinescu, Cristian Preda, Teodor Paleologu, Monica Macovei, alaturi de fostul premier Mihai Razvan Ungureanu si de Mihail Neamtu, toti in camasi albe, iar in spatele scenei se afla Traian Basescu, imbracat in tricou albastru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ESTI DE ACORD CU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU? INTRA SI VOTEAZA ACUM IN APLICATIA REFERENDUM STIRILEPROTV.RO

Oamenii poarta pancarte cu mesaje precum "Jos Ponta", "Basescu, suntem cu tine". Un batran are o pancarta pe care sunt scrise "1- solutiile de vot": "neprezentarea la vot pana la ora 19.00, urmarim sondajele de opinie; 2 - prezentare la referendum dupa ora 19.00, votand «nu» daca pana atunci au votat peste 9 milioane de oameni".

Primul care s-a adresat multimii a fost Gheorghe Flutur, care a spus ca reprezentantii USL "se comporta ca noii mineri din 3-6 iunie, care dau bastoane pe spinarea statului de drept".

"Nu trebuie sa ii lasam. Sa spunem nu abuzului, celor care au dat cu economia in gard in aproximativ doua luni, celor care au devalorizat leul, sa ne aparam presedintele ales", a spus Flutur.

Rezultatele de la Referendum 2012 le vei putea afla pe www.stirileprotv.ro

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO